Ubio ženu i sebe, ćerka molila za majčin život

Zločinu, koji se dogodio u Palminoj ulici u naselju Radanovac, prisustvovala je i Editina 17-godišnja ćerka iz prvog braka, koja ga je molila da joj ne dira majku.

Žrtva i ubica su sedam godina živeli u vanbračnoj zajednici, ali ga je Edita u decembru 2012. ostavila i sa ćerkom i sinom prešla kod majke. Zoltan i Edita su se često svađali, on je vikao na nju, zbog čega je i odlučila da ga ostavi.

Policijski upad
Iako je policija stigla na lice mesta u kratkom roku, nakon što je primljen poziv, njihov dolazak je bio novi šok za porodicu ubijene Edite. - Dok su Edita i njen ubica ležali mrtvi, bila sam šokirana i pokušavala sam da smirim unuku, koja je tek videla ubistvo majke, a potom su u dvorište i kuću uleteli specijalci sa uperenim puškama i uz veliku buku. Bio je to novi šok za nas - dodaje Irena Njerš.

"Poslednjih meseci joj je pisao poruke u kojima je isticao da je voli i da bi želeo da mu se vrati, ali ona je odbacivala takvu mogućnost. Ranije verovatno nije dolazio jer je tu bio njen sin. Međutim, dete je pre sedam dana otišlo u Nemačku da radi. Pojavio se na kapiji sa pištoljem u ruci. Edita nije htela da ga pusti unutra, ali je provalio vrata i uperio pištolj u nju. Ali, između njih je stala njena ćerka i molila ga da joj ne ubije majku. Međutim, gurnuo je u stranu i pucao njenoj majci u srce. Potom je ispalio sebi dva metka u glavu. Oboje su na mestu bili mrtvi", priča uplakana Irena Njerš, majka pokojne Edite.

Ispred kuće u kojoj se dogodilo ubistvo i samoubistvo bio je i prvi muž nastradale Edite.

"Unutra mi spava ćerka, koja je doživela strašan šok i došao sam da budem uz nju. Shvatite me",
kratko je rekao prvi suprug.

Komšije navode da Zoltan i Edit nisu imali većih problema tokom sedmogodišnje veze, sve dok on pre godinu dana nije počeo da pije.

(Izvor: Blic )

Pogledajte još