Ivan Ivanović seksom proslavio produžetak saradnje sa Prvom!

Ivan Ivanović produžio je juče ugovor s Prvom televizijom. Njegov tok-šou „Veče s Ivanom Ivanovićem“ gledaćemo još tri sezone. Voditelj je zakopao ratne sekire s Kurirom i otvoreno odgovarao na pitanja ovog lista.

- U novoj sezoni gledaćete mnogo noviteta. Želja mi je da emisiju obogatimo mini-serijom, mađioničarskim trikovima koje će izvoditi Misterio i segmentom Srđana Dinčića „Nauka javlja“ - kaže Ivanović, koji nije želeo da otkrije vrednost ugovora:

- Oduvek me je nerviralo kad me pitaju kolika mi je plata. To je svojstveno samo nama Srbima. Stizale su mi ponude od svih televizija osim Pinka, ali Prva mi je ponudila najbolje uslove, a o parama ne bih pričao. Nisam dobio trosoban stan, kako se priča.
Ivanović ističe da su loši dani iza njega, a da nove ljubavi nema na vidiku.

- Nemam devojku, samo neke prolazne avanture. Nije mi uopšte važno hoću li se ponovo oženiti, ne patim od toga.

Iako je slobodan na papiru, u krevetu je veoma aktivan.
- Imao sam seks sinoć. Poslednji put ću vam odgovoriti na ovakva pitanja. Voleo bih da nas voditelje ne tretirate isto kao pevačice.

Voditelj je otkrio da je u sjajnim odnosima s bivšom suprugom Zoricom i da je o razvodu svojoj ćerki Staši morao da kaže tek posle teksta u našim novinama.
- Moja ćerka je za razvod saznala iz Kurira. Gledali smo film i za vreme reklama išla je naslovna strana. Morao sam da joj objasnim kako stoje stvari.

Izvor: Kurir

Pogledajte još