CECA PRIZNALA: Ne stidim se svojih izbora!

0

Po mnogima najveća zvezda Balkana otkrila je da joj je Željko Ražnatović Arkan mnogo pomogao na početku karijere, jer je od nje zahtevao više seksipila i bio joj je potpuno posvećen.

Ceca Ražnatović, zna da je teško biti nov i drugačiji, ali će se potruditi da na predstojećem koncertu, na Ušću, bude – ekskluzivna. Na snimanju emisije „Glamur kafe“, koja će se na televiziji Hepi emitovati, u nedelju, u 20 sati, pevačica je priznala da joj se dešava da ne zna gde je pošla. jer su pripreme iscrpljujuće, zahtevaju mnogo energije, treba voditi računa o svakom detalju…

Kaže da joj je Željko Ražnatović Arkan mnogo pomogao na početku karijere, jer je od nje zahtevao više seksipila i bio joj je potpuno posvećen.

– Deci u svakom trenutku nedostaje otac i to nikad neće prestati, rekla je Ceca, čovek mora da se suoči sa situacijom koja ga zadesi i nikad ne zna koliko može da izdrži i koliko je jak dok nešto ne preživi.

Na pitanje, očekujemo li uskoro knjigu o njenom životu, Ceca je, na snimanju emisije „Glamur kafe rekla:

Imala sam ogromne uspone i padove. Postala sam svesna i pomirila se sa sudbinom da neću biti u prilici da se branim, pa sam izabrala da ćutim. Branila sam se ćutnjom i osmehom. Nisam imala razloga da se pravdam, desilo se šta se desilo, život ide dalje. –

Na pitanje voditelja, da li je ljubomorna, pevačica je odgovorila:

Više nisam klinka, da bi mi ljubomora bila dokaz ljubavi. Nisam ljubormona, ali sam veoma posesivna. Što je moje, to je moje.-

A, Vladimir Cvetković?

Priča sa Cveletom je trajala dok je bilo lepo. Tačka, bez zareza, tačka. Nije tačno da me privlače samo mlađi muškarci, jer ljubav i emocije nemaju veze sa godinama. Ne traži se, nego se desi. Nikad se nisam stidela svojih izbora.

Podvukla je da popularnost ima i svojih loših strana, ali je ona odabrala taj život i sa tim živi.

JELENA KARLEUŠA
Svojevremeno su se u medijima pojavili napisi da je sin Cece Ražnatović „prozivao“ Jelenu Karleušu na fejsbuku.

Moja deca su pod velikim pritiskom – rekla je Ceca Ražnatović. – To nije prijatno. Ali su, srećom vaspitana tako da ne komentarišu nijednu javnu ličnost. To je zabranjeno.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.