Nelson: Volim Zvezdu, volim Beograd!

Nelson je produžio ugovor sa Zvezdom na godinu dana sa opcijom produženja na još jednu godinu.

"Uživao sam u Srbiji. Ovo je jedna od mojih najboljih sezona u karijeri, imam priliku da živim u jedom od najlepših gradova u Evropi. Organizacija u klubu je na vrhunskom nivou. Zbog svega toga nisam mnogo razmišljao gde ću nastaviti karijeru. Ono što je još važnije je činjenica da ceo ovaj Zvezdin program ima budućnost, prepoznao sam se u tome", rekao je Nelson za klupski sajt.

Crvena zvezda je ove sezone osvojila Kup Radivoja Koraća, igrala je u finalu plej-ofa Superlige Srbije i u finalu Jadranske lige, čime je obezbedila plasman u Evroligu.

"Naredne sezone igraćemo Evroligu i to je fantastična stvar za igrače, ali i za klub. Nadam se da ćemo igrati dobro i da ćemo biti konkurentni najboljim evropskim klubovima. Ove godine smo igrali u tri finala, osvojili smo Kup, zato ćemo se maksimalno potruditi da naredne godine budemo još uspešniji", rekao je on.

Nelson je prvi Amerikanac koji je produžio ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana.

"Volim Zvezdu, volim Beograd. Nisam znao za to da sam prvi Amerikanac koji je produžio ugovor sa klubom. Divno je imati takav podatak, mislim da će to biti razlog više da me ovdašnji ljudi, koji su veoma srdačni, upamte", rekao je on.

Nelson je rekao da će predstojeći odmor provesti u Americi, tokom kojeg će se "odmoriti malo od košarke" i pripremiti za narednu sezonu.

Beta

Pogledajte još