Humanitarna izložba: "Deca sveta" za decu Srbije

Izložba sadrži neobične fotografije sa dalekih, egoztičnih destinacija poput Vijetnama, Kambodže, Nepala, Bolivije, Meksika gde su putnici i vodiči imali priliku da upoznaju nasmejanu decu koja žive u različitim uslovima. Kupovinom ovih interesantnih fotografija pridružujete se humanitarnoj akciji "Srce za decu".

U okviru izložbe biće organizovan i interaktivni sadržaj za najmlađe posetioce. Posle svečanog otvaranja na kome će nastupiti hor Čarolija, slede radionice za decu koje su pripremili studenti pedagodije Filozofskog fakulteta u Beogradu. Potom će baletski par iz Narodnog pozorišta za mališane izvesti minijaturu, a u 15 časova počinje druženje sa čuvenim Peđolinom!

Posle dečjeg programa, u 17 časova, predviđena je prezentacija na kojoj će posetioci imati priliku da se kroz priče vodiča Jungle Travela upoznaju sa različitim kulturama i doživljajima sa putovanja širom sveta na kojima su i nastale ove fotografije.

Događaj ima za cilj promovisanje humanih vrednosti,upoznavanje novih kultura kroz druženje i sakupljanje novca za decu čija je egzistencija ugrožena.

Pogledajte još