IGNORISANJE ILI ŠLIHTANJE: Šta je otkrio Karleušin ulazak na Farmu? (VIDEO)

Za razliku od Indire Radić koja se na Farmi provela kao svoja na svome, Jelena Karleuša je sve vreme bil sa strane. Nekoliko kolega joj je prišlo i pozdravilo se, a u razgovoru s njom najduže su se zadržali Filip Mitrović i Ljuba Pantović. Čak je Vesna Rivas svratila u ćošak do Jelene da prozbori koju a ono što je moglo da se čuje u programu, s obzirom na preglasnu muziku, bio je Karleušun kompliment upućen Vesni- "Super vam je frizura!"

Kada je od Indire, koja je to veče proslavljala rođendan, Jelena preuzela mikrofon i u duetu sa Milanom Mitrovićem otpevala "Kad zamirišu jorgovani", nastupilo je opšte ludilo. Sledeća pesma bila je "Insomnia" koju je pevačica najavila kao poklon za sve one koji tvrde da ne zna da peva.

Interesantno je da su Zvezde Granda - Milan Mitrović, Aki i Dinča bili posebno ljubazni prema Jeleni i svakom trenutku su joj bili na usluzi.

Već kod "Krimi rada" oko JK se iskristalisala samo mlađa publika, a stariji su se razmileli po kući. Vesna Rivas i Milan Tarot su se zaključali u kupatilo a izašli su tek posle deset minuta kada je Jelena najavila oproštajnu numeru. Uz "Casino", Karleuša se sasvim opustila pa je čak đuskala i sa Ekremom Jevrićem skidajući mu naočare sa glave.

Uvodom u pesmu "Đurđevdan" JK je nagrađena aplauzom a potom je napustila Farmu pozdravivši se sa tek nekoliko farmera. Tokom jednočasovnog boravka, specijalna gošća nije porazgovarala jedino sa Filipom, Stanijom i Radojkom.

M.N

Pogledajte još