Policija u Novom Sadu zaplenila više komada hladnog oružja i drogu

Prilikom kontrole, pronađeno je i određena količina marihuane i više različitih tableta, dok je kod jedne osobe pronađeno nekoliko boksova cigareta za koje postoji osnovana sumnja da su predmet krivičnog dela.

Protiv lica kod kojih su pronađeni navedeni predmeti podneti krivične i prekršajne prijave, a krivične prijave su podnete i protiv dva lica koja su pod dejstvom alkohola bahato vozili motore novosadskim ulicama.

U saopštenju je navedeno i da je policija u Beočinu odredila meru zadržavanja za S.V. (30) iz okoline Beočina, zbog osnovane sumnje da je počinio razbojničku krađu. Njemu je stavljeno na teret da je, u jednom mestu na području opštine Beočin, iz otključanog automobila novosadskih tablica ukrao torbicu u kojoj se nalazio novac i lična dokumenta, a na zahtev oštećenog da mu vrati torbicu, S.V. ga je nekoliko puta udario i naneo mu lake telesne povrede.

Mera zadržavanja određena je i za P.Đ. (28) iz Beograda, zbog osnovane sumnje da je provalio u jedan novosadski lokal za otkup zlata, kao i za V.V (29) iz Vrbasa, koji se tereti provalio u jedan kiosk u Vrbasu, odakle je ukrao veću količinu cigareta.

Izvor: blic

Pogledajte još