15 poteza nogama koji će zapaliti i vas i njega

1. Super raširene makaze

U pozi makaza, umesto da jednstavno pustite da vaše noge leže preko njegovih, podignite gornju nogu i pridržite je rukama. Tako ćete raširiti i učiniti osetljivijom V-zonu i intenzivnije ćete osetiti sve što on radi.

2. Seksi stisak

Kada je on gore, skupite noge tako da namestite da njegov penis tačno dodiruje vaš klitoris.

3. Noge u vis

Podigni jedno koleno na grudi tokom misionarske poze i tako mu pomozite da pogodi vašu g-tačku. Eksperimentišite sa jednom nogom, a onda i sa drugom da biste aktivirali različite nervne završetke.

4. Lift-o-Mania

Lezite na leđa, spustite stopala na krevet i podignite kukove tako da budete u pozi mosta pre nego što uđe u vas. Ova poza proširuje obim vaših pokreta pa možete da ga usmeravate kako god poželite. Još jedan zanimljiv obrt: Postavite svoje telo tako da vam je glava okrenuta ka kraju kreveta, a noge stavite na uzglavlje ili ih naslonite na zid iza kreveta i tako se podignite u most.

5. To je to

Sedite iza njega u kadi i obgrlite ga nogama. Uzmite šolju i prosipajte toplu vodu po njegovim grudima i ramenima i pratite kapljice vode prstima ili vrelim jezikom.

6. On je uhvaćen

Unesite više užitka u seks dok stojite uza zid tako što ćeš provući jednu nogu oko njegove butine. To će vam pomoći da ga preciznije usmerite na svoju g-tačku.

(old_image)

7. Ples u krilu

Ovo je popularna tehnika igranja u krilu zbog efekta trenja koji će ga raspametiti. Postavi ga da sedne na stolicu, gledajte ga u lice i postavite svoje ruke na naslon stolice. Opkoračite jednu njegovu nogu trljajući njegovu unutrašnju stranu butine svojom.

8. Raširi ih

U pozi kučeta, raširite što više noge i priuštite mu odličnan pogled i poboljšani osećaj.

9. Otvoreni poziv

Jednosavan čin širenja nogu dok on gleda može biti veoma moćn - samo uhvatite njegov pogled, a onda poooolako raširi noge. Čaki i dok to radite kada ste potpuno obučeni to je seksi signal koji će ga potpuno privući.

10. Prekrstite noge

Lezite na leđa i podignite kolena na grudi i onda prekrstite oge u člancima. Kada uđe u vas, pritisnite stopalima njegove grudi. To stvara mnogo prisniji osećaj.

11. S&M igre

Skupite čvrsto noge pre nego što uđe u vas i naterajte ga da ih razdvoji da bi u njemu stvorila osećaj kako te treba odmah.

12. Ledeno Vruće

Kada je vreo letnji dan, izađi pred njega u kupaćem kostimu ili kratkom šortsu i polako povlači kockicu leda od članka prema gore puštajući da se topi i kaplje po tebi.

13. Leptir

Sedi na naslon stolice i raširi noge tako što ćes ih staviti na naslone za ruku pre nego što uđe u tebe.

14. Pop zvezda

Ovo je staro ali dobro: stavi svoje noge na njegova ramena kada je on gore. Položaj velikih stimulacija za vas jer omogućava da njegov penis ceo uđe u tebe, a njemu će se veoma svideti pritisak svojih butina o njegove grudi.

15. Poziv na seks

Kada je baš krenuo u misionarsku pozu, obgrli ga nogama i pritisnite petama njegovu zadnjicu. Ne samo što će to omogućiti da uđe dublje u tebe već će i aktivirati mnoštvo nerava u njegovoj zadnjici. Takođe angažovanje tvojih mišića nogu povećava osećaj na unutrašnjoj strani butina i na kukovima.

Izvor: cosmopolitan

Pogledajte još