EKSKLUZIVNO: Prvi kadrovi Cecinog novog spota (FOTO)

Ekranizaciju ove kompozicije, koju je napisao Damir Handanović na tekst Marine Tucaković, potpisuje Miloš Nadaždin, dok je za Cecin vizuelni identitet bio zadužen Stefan Orlić, za šminku Dušan Lazić, a frizuru Svetlana Bubanja Bucka.

Veoma zanimljiv spot snimao se dva dana uz pedeset statista, a jedna od lokacija seta bila je "OMV" benzinska stanica. Zbog snimanja koje je bilo vrlo zahtevno, ista je bila celu noc zatvorena.

(old_image)

Radnja video-klipa počinje na benzinskoj stanici scenom kako Ceca u svoj automobil toči najkvalitetniji benzin „Maxx motion 100“. Okosnica priče je prevarena žena, koju folk diva tumači, a koja na "OMV"-u ugleda svog partnera sa drugom devojkom i počinje da ga prati... Pored Cece, u glavnoj ulozi je Derek Žugić, mladić našeg porekla, nekadašnji profesionalni bokser, a danas model. Poznat je po tome što se pojavljuje u Šakirinom spotu "Waka waka", kao i u video-klipu pevačice Toni Brekston.

(old_image)

Premijera spota se očekuje u toku nedelje, a o tačnom terminu iste ce Ceca obavestiti svoju publiku preko najmasovnije grupe na Facebook-u koja ima preko 600.000 članova i zvaničnog tviter naloga.

Pogledajte još