Pink obustavlja saradnju sa Direct Media grupom

Prenosimo odluku u celini:

„Televizija Pink će suspendovati rad sa Direct Media do konačne odluke o prekidu saradnje i ukinuti sve povoljnosti uključujući koeficijente, skrivene rabate, pozicije i ostale elemente kojima se Direct Media nasilnički i brutalno pozicionirala na najvećoj regionalnoj televiziji.

Tekući poslovi, a zbog respekta prema klijentima i oglašivačima okončaće se zaključno sa 30-im septembrom kada počinje naredna sezona. U narednih sedam dana biće sačinjen finansijski presek i doneta odluka o svim merama koje će Televizija Pink penalno i retroaktivno sprovesti prema Direct Media, uključujući povraćaj Pinkovih sredstava više od 10 miliona evra koje su Pink televizije morale da plate knjiženim odobrenjima Direct Media, a po našim saznanjima nevidljivim za klijente, zarad Đilasovog dobrog raspoloženja.

O okviru nove strategije i poslovne politike svih Pinkovih televizija iz regiona klijentima i korisnicima usluga televizije Pink biće omogućeni uslovi sa posebnim popustima od 20 do 40 odsto u odnosu na postojeće uslove koje su imali preko Direct Media, u zavisnosti od visine budžeta i šera na televiziji Pink, pod uslovom da direktno pregovaraju sa marketing službom Pink televizije.“

Izvor: PINK

Pogledajte još