Napadač koji je izbo ženu pred njenim detetom uhapšen dok je izlazio iz autobusa

Policijski službenici su protiv osumnjičenog podneli krivičnu prijavu i doneli Rešenje o zadržavanju do 48 sati, nakon čega će ga privesti istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu.

U Kraljevu je sinoć muškarac nožem naneo više ubodnih rana 33-godišnjoj T. J., koja je zbog zadobijenih teških telesnih povreda opasnih po život hospitalizovana u Zdravstvenom centru "Studenica", saopštila je ranije danas Policijska uprava Kraljeva.

Uviđaj su izvršili pripadnici Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Kraljevo i preduzeli su sve mere i radnje na pronalasku izvršioca i rasvetljavanju okolnosti izvršenja ovog krivičnog dela, saopštila je ranije danas Policijska uprava Kraljeva.

Kraljevačka policija je pre tri godine uhapsila Ristu Jovanovića jer je napao nožem dve učenice, a zatim i jednog učenika u holu Muzičke škole u Kraljevu. Videvši da su mu drugarice napadnute, učenik je pokušao da ih zaštiti suprostavljajući se nasilniku, ali je tada na njega nožem nasrnuo pomahnitali Jovanović od koga je učenik počeo da beži Jug Bogdanovom licom u kojoj se nalazi Muzička škola. Njega je napadač jurio sve do raskrsnice sa Hajduk Veljkovom ulicom, gde je mladić na taksi stanici uleteo u jedno vozilo. Policija je odmah nakon toga uhapsila Jovanovića.

Beta, Blic

Pogledajte još