Rambo Amadeus baca hardver sa ramena na Gejming festivalu

0

BEOGRAD, 29. maja 2009. (Beta) – Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, vodiće akciju "Bacanje hardvera sa ramena" koja će u nedelju biti održana u Hali sportova na Novom Beogradu, a u sklopu "Gejming festivala" koji je otvoren danas.

BEOGRAD, 29. maja 2009. (Beta) – Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, vodiće akciju „Bacanje hardvera sa ramena“ koja će u nedelju biti održana u Hali sportova na Novom Beogradu, a u sklopu „Gejming festivala“ koji je otvoren danas.

Akcija „Bacanje hardvera sa ramena“ počeće u nedelju u 12 sati, a kako je saopštio „Gejming festival“, njen cilj je „podsticanje i razvijanje ekološke svesti kod mladih ali i svih nas koji koristimo ili smo koristili razne tehničke uređaje i sada ne znamo šta sa njima“.

Kako je najavljeno, pored Ramba Amadeusa, i druge javne ličnosti će „bacati hardver s ramena i posle ga uredno odložiti u specijalne kontejnere namenjene odlaganju ovakvog otpada.“

Gejming festival obuhvata i manifestaciju „Vorld sajber gejms“ koja se do sada održavala samostalno, a čiji pobednici predstavljaju Srbiju na svetskom prvenstvu u igranju video igara.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.