SLADOLED KOJI NEĆETE ZABORAVITI- MORITZ EIS

0

Moritz Eis je osnovan u Beogradu 2012. godine od strane austrijsko-srpskog tima profesionalaca sa željom da prijateljima i kupcima ponudi 100% prirodan sladoled i podseti ih na ukuse sladoleda starih poslastičara.

Moritz Eis sladoledi se proizvode svakodnevno od 100% prirodnih sastojaka i domaćeg voća, a i povrća, iz Srbije kupljenog direktno od uzgajivača.

Ako vam je teško da zamislite kombinacije ukusa poput cvekle i hibiskusa, baklave, breskve i zelenog čaja ili sladoleda od domaće zove i limuna, onda je ovo prava prilika da ih probate i otkrijete jedinstvene ukuse. Svi sladoledi su proizvedeni bez veštačkih boja i aditiva zbog čega vam iz Moritz Eis proizvodnje poručuju – 100% prirodno !

Moritz Eis sladolede mozete naći na sledećim lokacijama : Vuka Karadžića 9, YBC Bulevar Mihajla Pupina 10ž , Minicity – Beograđanka i od sada na drugom spratu tržnog centra Ušće !
Moritz Eis nudi i besplatnu dostavu sladoleda pozivom na broj 060 55 444 55 !

NAPOMENA
Za prvih 10 najbržih posetilaca Moritz Eis facebook stranice koji ispod fotografije Ušće kioska napišu VELIKA PORCIJA I ZA MENE obezbeđujemo besplatnu veliku porciju sladoleda u prodajnom mestu Moritz Eis Ušće !

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na moritz@moritzeis.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.