Bata Đora: Mihajlović obuče italijansko odelo i misli da je trener!

Nakon što je svog trenerskog tutora u medijima "bocnuo" izjavom da od njega nije ništa naučio, Siniša Mihajlović susreo se sa negativnom kritikom Milovana Đorića.

Popularni "Bata Đora" je u izjavi za "Sportski Žurnal" ocenio kako selektor fudbalske reprezentacije Srbije misli da je dobar trener samo ako stavi gel i obuče italijansko odelo.

"On misli ako stavi gel na kosu i obuče italijansko odelo da je dobar trener. Neće ni da čuje drugačije mišljenje, niti da odgovori na pitanja struke. Nije spreman nikome da polaže račune, a pitanja je mnogo" kazao je Đorić.

Bivši selektor Jugoslavije istakao je da Mihajlović nema poštovanja prema njemu, iako je dve trenerske diplome stekao isključivo zahvaljujući Đoriću.

"Logično da ništa nije naučio od mene kad ništa ne zna. Podsetio bih, Mihajlovića, da je jedine životne diplome, Pro i A trenersku licencu stekao zahvaljujući meni. Tek kada bude otišao iz FSS videće se pravo mišljenje o njemu" poručio je Đorić koji je uveren da od decembra Mihajlović više neće biti selektor Srbije.

"Mihajlović je do kraja godine bivši selektor. Ne sto, već hiljadu posto" jasan je "Bata Đora".

Pogledajte još