Lukač: Želim sa Partizanom u Ligu šampiona!

"Drago mi je što sam došao u ovako veliki klub. Nisam mogao da odbijem ponudu Partizana. U poslednje vreme desilo mi se dosta lepih stvari, a ovo je samo šlag na tortu. Imam mnogo želje za dokazivanjem, verujem da ću se brzo uklopiti u ekipu i opravdati poverenje", rekao je Lukač na promociji u Humskoj.

On je sa crno-belima potpisao ugovor na tri godine, a nosiće dres sa brojem 25, koji je svojevremeno bio u vlasništvu Ivice Kralja.

"Bilo je konatakata i sa nekim drugim klubovima, ali je Partizan bio najkonkretniji. Ipak, motiv i san svakog igrača je da igra u Ligi šampiona, uostalom i pre tri godine kada je u Partizan došao takođe bivši golman OFK Beograda Radiša Ilić crno-beli su zaigrali u elitnom društvu", podsetio je Lukač.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je da očekuje da Lukač bude prava zamena za reprezentativca Vladimira Stojkovića.

"Hvala Stojkoviću na prethodne tri godine. U tom periodu napravio je veliki uspeh i za klub i za sebe. Lukač će imati težak zadatak, ali verujem u njega, bili smo saigrači u Čukaričkom, a prošle sezone definitivno je potvrdio kvalitet", istakao je Nađ.

On je naveo da Partizan razmišlja i o novim pojačanjima, ali da neće žuriti kako bi izbegao greške iz nekih ranijih prelaznih rokova.

"Za naše igrače još nema konkretnih ponuda, tako da zaista nema potrebe za gomilanjem fudbalera. Uostalom, ne možete u flašu od litar da sipate pet"
, poručio je Nađ.

Sportski direktor crno-belih potvrdio je da se čuo sa nekadašnjim prvotimcem Ivicom Ilijevom i dodao da nisu razgovarali o njegovom povrartku u klub, iako nije isključio tu mogućnost.

(Tanjug)

Pogledajte još