Muškarca od 75 godina nožem ubio brat

Muškarac je preminuo na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA), ali je reanimacija započeta u kolima Hitne pomoći, rečeno je u toj službi.

Sinoć nešto oko 23 časa, Hitna pomoć je tog muškarca zatekla u Ulici Nićifora Ninkovića 3-5. On je imao ubodnu ranu u predelu leve strane grudnog koša, bio je svestan sa pulsom od 60 u minuti, ali je obilno krvario.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je jutros agenciji Beta da je on tokom vožnje prestao da diše i počeo da gubi svest i puls, te da je započeta reanimacija i u 23.40 je predat u reanimaciju VMA bez svesti, disanja i pulsa.

Muškarac je preminuo na VMA, a ubod je, prema rečima Macure, dobio pošto se posvađao sa bratom oko štapa. Macura je kazala da je tokom noći bilo mnogo tuča u kojima srećom niko nije teže povređen.

Dvoje motociklista je povređeno u odvojenim udesima - žena od 30 godina na Voždovcu sinoć oko 20.30 i muškarac od 34 godine u Ugrinovcima.

U još dva udesa, u Žarkovu i Ugrinovcima, lakše je povređeno šest osoba. Hitna pomoć je u noći između srede i četvrtka intervenisala ukupno 122 puta od čega 26 na javnim mestima.

Izvor: beta

Pogledajte još