Poslednji sportski vikend festivala: Guarana Svi kao jedan

0

Posle dva uspešna vikenda u Domu Omladine i magacinu Depo, ovog vikenda očekuje nas sportski deo programa, koji će se održavati u Skejt parku na Ušću.

Guarana Hip Hop festival “Svi kao jedan“, koji se po treći put odigrava u Beogradu, prethodna dva vikenda je svim poštovaocima hip hop kulture, ponudio više nego bogat program, kog su činili svi elementi koji ovu subkulturu čine tako posebnom: break dance takmičenje – 'Masters of Freestyle', DJ radionica, tribine, žurke, koncerti sa najvećim zvezdama domaćeg hip-hopa (VIP, C-YA, Sick Touch. Arafat, Juice, Struka i Lud, Bvana, Prti BeeGee, DJ Munja, Kobazz..) i gostima, zvezdama njujorške anderground scene: Afu Ra i Onyx.

Program u subotu, 22. juna podrazumeva takmičenja u skejtu i rolerima, kao i revijalno takmičenje u vožnji BMX-om.

U nedelju, 23. juna na nekoliko lokacija po Beogradu planiran je Meeting of styles, internacionalno takmičenje u crtanju grafita u kojem će učestvovati grafiti majstori iz celog regiona. Lokacije na kojima će ovi umetnici crtati grafite su Skejt park i deo ulice Visokog Stevana na Dorćolu.

I ovog puta koncept GUARANA Hip hop festivala SVI KAO JEDAN objedinjuje sve elemente hip hop kulture (rep muzika, brejk dens, ulična poezija, grafiti, kao i ekstremni sportovi – skejt, roleri i BMX) . Ove godine Guarana Hip Hop festival “Svi kao jedan“ još više dobija na značaju, doprinoseći kulturnom životu prestonice, privlačeći ljubitelje ove globalno popularne kulture iz celog regiona.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.