OTVORENE PRETNJE: Farmeri se spremaju za obračune čim se rijaliti završi!

Nakon što je mlada zvezda „Granda” Andrija Marković za svoje sluge postavio Staniju i Filipa Panajotovića imanje u Lisoviću za njega je postalo svojevrstan pakao, jer je poznati par rešio da mu se revanšira za taj potez.

Nakon igre istine koju je zadruga farmerima zadala u utorak uveče, Aki se zabrinuo za svoju bezbednost posle završetka rijalitija.

"Namestiće mi batine. Videćete, pazite šta sam vam rekao. Ovde ne sme, ali vani će to uraditi", požalio se pevač, a sve je krenulo kada mu je Panajotović, u zajedno sa svojom voljenom, rekao kako je balavac koji nije svestan šta radi.

"Debilu, jedan mali bezobrazni. Slinavko jedan. Bebo jedna, tebi treba cucla. Nisi svesan za koga si se zakačio. Sram te bilo, razdvajaš jedan par koji se voli", pričao je Filip, na šta je Marković odgovorio: "Ne treba meni cucla, meni pre treba mleko iz poprsja kao što ima tvoja devojka".

Ovakve prozivke i vređanja dovela su do žestoke svađe među farmerima, a gotovo svi su stali u odbranu mladog pevača koji je smatrao da su njih dvoje zaslužili da se nađu u štali, a prvi koji je uleteo da ga podrži bio je Ša, koji je do nedavno sa njim bio u sukobu.

Goca: Filipe, ti si upišanko

Majčinski nastrojena, Gordana Božinovska je tešila Andriju Markovića, ali i rekla da Panajotović nije muškarac već upišanko.

"Ma nemoj ja da poludim, pa ću svašta da uradim. Ti, bre, štitiš ženu koja je za tvoju devojku rekla da je kurva. Ja da sam na njenom mestu, ja bih te pljunula i šutnula. Ti ćeš da pretiš Akiju? Šta si ti, mudonja neki? Ja sam ceo život volela muškarčine, a ti to nisi, ti si jedan upišanko", pričala je Božinovska Filipu dok je on pokušavao da se brani.

Izvor: Kurir

Pogledajte još