Kolege o Gandolfiniju: Otišao je genije, nežni div, veliki čovek (FOTO)

"On je bio genije. Svako ko je video makar i najmanju ulogu koju je odigrao je svestan toga. On je jedan od najvećih glumaca našeg vremena. Dobar deo tog genija je boravio u onim njegovim tužnim očima. On je bio moj partner...Bio je moj brat na način koji ne mogu da objasnim, niti ću ikada moći da objasnim”, poručio je Dejvid Čejs, čovek koji je osmislio “Sopranove”.

Nezgrapni mafijaški bos je srca ljudi širom sveta osvojio i na načine koji se ne očekuje od krimi-serije, ali kako “Sopranovi” nisu bili samo krimi-serija, legendarni Toni je pečat ostavio i na fotelji svog psihijatra doktorke Melfi, prenosi B92.

(old_image)
Toni Soprano i doktorka Dženifer Melfi Foto: Beta, AP

“Ostali smo bez diva danas. Srce mi je potpuno slomljeno”
, rekla je Lorejn Brako, koja je tumačila doktorku Melfi.

Producent “Sopranovih” Bred Grej rekao je da je Gandolfini bio jedinstvena pojava.

“Džimi je bio jedan od najtalentovanijih, najautentičnijih i najranjivijih glumaca našeg vremena. Bio je neuobičajen i poseban na tako mnogo načina. Imao je seksepil Stiva Mekvina ili Branda u najboljim danima, a osećaj za komediju Džekija Glisona”, naveo je Grej.

(old_image)
Foto: Beta, AP

Glumica Rouz Megovan je na društvenim mrežama postavila fotografiju na kojoj je u Gandolfinijevom zagrljaju.

“Slomljeno mi je srce. On je bio nežni div i veliki čovek. Volim ovu fotografiju, volela sam njega”, navela je glumica.

(old_image)
Foto: Beta, AP

Poslednji pozdrav Gandolfiniju uz ocenu da je preminuo veliki, neverovatan glumac
uputili su i kolege Mija Ferou, Suzan Sarandon, Robin Vilijams, Juan Megregor, Semjuel L. Džekson, Majkl J. Foks, Rasel Krou, Bet Midler, kao i brojni muzičari, ali i političari, sadašnji i bivši čelnici iz Gandolfinijevog rodnog Nju Džersija..

(Izvor: B92)

Pogledajte još