Žarko Paspalj domaćin dolaska Derika Rouza u Beograd

0

Proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj domaćin je dolaska svetskog košarkaškog asa, NBA igrača, Derika Rouza, koji će u okviru adidas turneje 8. jula posetiti Beograd.

Popularni bivši reprezentativac izrazio je veliko zadovoljstvo što je odabran da dočeka jednog od najboljeg “Verujem da je NBA liga najsavršeniji sistem u košarci, i svima u Srbiji laska što će ovako veliki igrač posetiti Beograd. Siguran sam da će najmlađa publika, koja najviše prati NBA, biti oduševljena” rekao je poznati srpski košarkaš Žarko Paspalj i dodao “Veliko mi je zadovoljstvo što sam domaćin jednom od najtalentovanijih igrača današnjice, a koji je ujedno i budućnost Ispred šoping centra Ušće Derik Rouz će savetovati mlade talentovane košarkaše iz košarkaških klubova Crvena Zvezda, Mega Vizura, Zvezdara ŠKK, Partizan, Cerak, Vizura Šark, BeoVuk i Radnički, koji su zahvaljujući svom talentu dobili priliku da ih tog dana trenira, upravo ovaj slavni košarkaš.

“Derik Rouz je veliko ime u košarkaškom svetu i svaki trenutak proveden sa njim biće intereresantan i koristan za ove mlade nade srpskog basketa,” rekao je Paspalj.

Jedan od najboljih košarkaša sveta, u okviru svoje adidas D Rouz turneje, pored Beograda posetiće još osam gradova u Evropi u kojima će promovisati košarku. Adidas je izašao u susret svojim fanovima i omogućio da, 8. jula ispred Ušće šoping centra, upoznaju jednog od najboljih košarkaša NBA lige. Ulaznice za veliki D Rose event mogu da se osvoje okviru aktivacija u adidas monobrend radnjama, kao i preko kviza na facebook stranici “adidas basketball”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.