LJUBAVNI HOROSKOP: Sa kojim se znakom zaista najbolje slažete

Osim uporednog, za slaganje između emotivnih partnera merodavni su i horoskop početka veze ili horoskop venčanja koji se tumače zajedno sa uporednim horoskopom budućih supružnika. Na taj način može se u dobroj meri predvideti kakva će biti njihova veza na duže staze, ko će biti tolerantniji i sl.

Tzv. planete ljubavi su Mesec, Venera i Neptun. Mesec simbolizuje emocije, promenljivo raspoloženje i potrebu za sigurnošću a Venera za ljubavlju i uživanjem. Neptun je simbol romantike i zanosa i važno je kakve aspekte obrazuje sa Mesecom i Venerom, pišu "Novosti".

Seksualnu energiju simbolizuju Sunce, Mars i Pluton dok Merkur i Jupiter pokazuju kako se sa partnerom slažemo na mentalnom i duhovnom planu. Saturn pokazuje ko nas sputava a Uran je planeta jakih strasti, ali i raskida i razvoda.

Žena rođena u znaku ili podznaku u kome se nalaze muškarčev Mesec i Venera, može da bude pravi izbor za njega.

Isto pravilo važi i ako je rođena u znaku u koji pada njegov podznak ili znaku nasuprot njegovom podznaku. Na primer, ako je muškarac rođen u znaku Bika sa podznakom u Devici, njemu se može dopasti žena rođena u znaku Škorpije ili Riba. Ako ima Veneru u Vodoliji a Mesec u Vodoliji, verovatno će mu se uvek više dopadati dame rođene u tim znacima.

Ženi, međutim, najviše odgovara muškarac u znaku ili podznaku u kojem je njeno Sunce ili Mars, koji simbolizuju njen tip muškarca.

Može je privući i partner rođen u znaku koji je nasuprot njenom podznaku. Muškarac rođen u istom znaku u kome se naleze njeni Mesec i Venera, Inače, najlepše će se osećati u društvu muškarca koji je rođen u istom znaku u kome su njeni Mesec i Venera. Na primer, žena s Mesecom i Venerom u Raku, oseća se divno u društvu muškarca sa Suncem u tom znaku, znači Raka. Takođe, ako je žena, na primer, rođena u znaku Vage s podznakom u Blizancima, može joj se dopasti muškarac rođen u znaku Ovna ili neki Strelac.

(Izvor: Večernje novosti - astrolog Marina Jungić Milošević)

Pogledajte još