Otvorena Naxi plaža ispred TC Ušće: Goca Tržan i Željko Vasić razmrdali publiku

Svečano otvaranje započelo je defileom mažoretkinja, koje su prošetale sa predstavnicima tima Naxi radija, nakon čega su se na bini Naxi plaže brojnim posetiocima obratili Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija, Nenad Glođović, voditelj Naxi radija i Nemanja Cabunac, zamenik predsednika opštine Novi Beograd.

Maja Raković je pozdravila sve prisutne i istakla da joj je veliko zadovoljstvo što se Naxi plaža održava treću godinu zaredom, kao i da su nasmejana lica sugrađana koji su došli u velikom broju najveća satisfakcija, jer je ova plaža upravo poklon koji Naxi radio daje svim slušaocima i sugrađanima.

Nemanja Cabunac je istakao da su ovakve manifestacije od velikog značaja za Beograd, kao i da mu je drago što je Naxi plaža sada već postala tradicionalna manifestacija.

Nakon zvaničnog proglašenja otvaranja Naxi plaže usledio je koncert Goce Tržan, koja je energičnim nastupom pokrenula publiku pevajući popularne numere: "Srećo nečija", "Stoperka", "Kad je bal nek je bal", "Voleo si skota", "Strašilo", "Vadi se na moje ludilo"... Pubika je ovacijama pozdravila svaku pesmu, a tropska atmosfera koja je vladala na Naxi plaži uz dobru pesmu i igru učinila je da Naxi plaža bude najveselije mesto u Beogradu.

(old_image)

Svečano otvaranje Naxi plaže podržali su brojni predstavnici medija i poznate ličnosti među kojima su: Suzana Mančić, Bojan Perić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Zijo Valentino, Ivan Petrović i mnogi drugi.

Nakon uspešnog otvaranja uz Gocu Tržan, posetioci su sledećeg dana uživali u koncertu popularnog pevača Željka Vasića s kojim su zajedno pevali hitove.

Željko je učinio da brojna publika na Naxi plaži ispred Ušće Shopping Centra "Zanjiše kukovima", ali i prepusti se laganom plesu uz balade: "Željo moja jedina", "Kad si s njim", "Žena kao ti", "Samo moja"...

(old_image)

Tokom narednih mesec dana, do 15. jula, svakodnevno od 10 do 22 časova posetioce Naxi plaže očekuju brojni koncerti, maskenbali, karaoke takmičenja, škole plesa, dečije predstave, ženski kutak, a svi sadržaji su besplatni za sve posetioce.

Pogledajte još