Najbolje poze za sve veličine penisa

Ako je njegov "paket" prosečne veličine, da biste malo začinili svoj seksualni odnos, probajte različite "uglove". Možete da uključite i vibrator u "igru", neke druge "igračke", lubrikante, seksualna pomagala...

Ako je "ponos" veći od prosečnog, najbolje je da vi preuzmete kontrolu. Možete da isprobate različite poze, ali idealno za ovu veličinu penisa je da žena bude odozgo. Isprobajte i obrnutu "kauboj" pozu, tako da dama bude gore, ali okrenuta licem od svog partnera.

"Pseća poza" pogodna je za partnere sa nešto manjim "alatom". Možete da ležite na krevetu stomakom na dole, ili da se oslonite na ruke ili laktove, kao da radite sklekove.

Ako dama ima izražene obline, preporučujemo da pomerite noge u stranu što više možete, kako biste mu olakšali "ulazak". Možete da mu predložite i da vas drži za članke, ukoliko niste raspoloženi da dodatno raspalite strasti tako što ćete mu dopustiti da vas veže.

Ukoliko je njegov "paket" deblji, razdvojte noge što više možete, a probajte da koristite i lubrikante. Možete da počnete u "psećoj" pozi, a zatim da se na kolenima okrenete prema njemu. Tako ćete imati više prostora, a "prolaz" će biti olakšan ako su vam noge dovoljno raširene.

Držite noge skoro jednu uz drugu, kako biste uživali u seksu ako je njegov penis tanak ili nešto kraći. Počnite sa "psećom" pozom, tako da držite skupljene noge, a zatim se polako spuštajte dok skroz ne legnete na krevet, okrenuti na stomak. Predložite partneru da njegove noge budu sa spoljne strane vaših nogu (kao da vas je opkoračio na kolenima), kako biste malo "suzili prostor" i oboje uživali.

Ukoliko ni ovo ne pomaže, morate sami da istražujete i budete maštoviti dok ne pronađete idealnu pozu.

U svakom slučaju, ne odustajte.

(Izvor: Kurir )

Pogledajte još