Frizura razotkriva kakva je žena u krevetu

Ukoliko ste bacili pogled na neku damu i niste sigurni da li je ona u spavaćoj sobi "živa vatra" ili "kuvana noga" pogledajte kakvu frizuru nosi, jer vam to mnogo može otkriti o njenim seksualnim sklonostima.

KONJSKI REP

Iako se čini jednostavno i nevino, žene koje vežu rep znaju da budu i te kako vatrene u krevetu. Umesto da se skriva iza kose, ona je sklanja sa očiju, a to ukazuje na visoko seksualno samopouzdanje.

Ona voli brz i žestok seks "na brzaka", ali bi joj u dubini duše prijalo malo romantike i laganog vođenja ljubavi.

SVAKA DLAKA NA SVOM MESTU

Ako vaša izabranica izgleda kao da je izašla iz salona za ulepšavanje, pa čak i kad je sama kod kuće, ona voli red i doslednost u erotskim igrama. Takve žene najzadovoljnije su kad one određuju termine za seks i retko prepuštaju vođstvo muškarcu.

Nagovorite je da joj stavite povez na oči. Tada će biti primorana da vam prepusti kontrolu, a tada će postati prava tigrica.

DIVLJA GRIVA

Ovo predstavlja pokazatelj da se ova dama oseća dobro u svojoj koži. Takve žene opuštene su kako u životu, tako i u ljubavi i seksu.

Prepustiće vam se u krevetu i najčešće su raspoložene za seks gde god i kada god osete želju.

LEŽERNO SKUPLJENA KOSA

Dame s ovakvom frizurom čeznu za glamurom i uživaju u muškoj pažnji. Vrat predstavlja najseksipilniji deo ženskog tela i noseći takvu frizuru ona podsvesno otkriva da je spremna za flert i dostupna.

Idealno zagrevanje za nju je ispijanje pića, kupka posuta ružinim laticama i poljupci na satenskim čaršavima.

(Izvor: Blic žena )

Pogledajte još