Stojadinović: Nisam razmišljao da podnesem ostavku!

"Niti razmišljam, niti sam razmišljao da podnesem ostavku. Imam poverenje i podršku onoga ko me je doveo u klub i jasan je stav da sam ja taj koji vodi poslove Crvene zvezde u prelaznom roku" odlučno je poručio Stojadinović.

Sportski direktor Crvene zvezde danas se pojavio na svom radnom mestu, nakon što je u utorak zbog lošeg zdravstvenog stanja ostao kod kuće. Vidno iscrpljen na stadionu je čekao lekarske nalaze i bez oklevanja demantovao sve navode vezane za to da odlazi. Takve informacije pojavile su se istog trenutka kada se saznalo da je Rikardo Sa Pinto podneo ostavku, ali evidentno je da Stojadinović ne namerava da krene njegovim stopama, već je, naprotiv, odlučan u nameri da nastavi započeti posao.

Na eventualnu promenu odluke, izvesno je, ne utiče ni to što je nedavno formirana sportska komisija koja je hijerarhijski iznad direktora, kao ni činjenica da je s pojedinim igračima kontaktirano i da su određeni potezi povučeni bez njegove saglasnosti. Zasad, Stojadinović je stavio tačku na spekulacije o ostavci, a narednih dana videće se i šta o tome misle njegovi pretpostavljeni, koji se do sada po mnogo pitanja nisu složili s njim.

U svemu, najviše trpi i ispašta Crvena zvezda, koja osim Đorđa Rakića nije dovela još nijednog igrača, ima nerešeno pitanje grupe prvotimaca, a već dva dana nema ni – trenera.

Izvor: Novosti

Pogledajte još