Suzan Bojl izgubila u finalu pevačkog takmičenja

0

LONDON, 31. maja 2009. (Beta) – Suzan Bojl, pevačka senzacija koja se pročula u svetu zahvaljujući "anđeoskom" glasu, izgubila je u finalu takmičenje "Britain’s Got Talent", javile su svetske agencije.

LONDON, 31. maja 2009. (Beta) – Suzan Bojl, pevačka senzacija koja se pročula u svetu zahvaljujući „anđeoskom“ glasu, izgubila je u finalu takmičenje „Britain’s Got Talent“, javile su svetske agencije.

Pobednik je, posle glasanja publike u subotu uveče, grupa od 10 uličnih plesača „Dajversiti“, kojoj pripada ček na 100.000 funti (160.000 dolara) i pravo da nastupi na jednom spektaklu za britansku kraljicu Elizabetu Drugu.

Grupa „Dajversiti“ je na kladionicama bila šesti favorit, a za njihov nastup sudija Sajmon Kauel je rekao da je „sušto savršenstvo“.

Suzan Bojl (48), koja je bila favorit, i sinoć je pevala pesmu „I Dreamed a Dream“ iz mjuzikla „Jadnici“ koja joj je donela globalnu slavu kad je u aprilu postavljena na internet, od kad je „skinuta“ više od 150 miliona puta. Posle završetka telefonskog glasanja publike, ona je pohvalila grupu „Dajversiti“, a uoči finala je rekla da je iskustvo koje doživela takmičeći se „bilo vredno truda“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.