PIVSKI STOMAK- glavni problem na plaži

Ispitivanje koje je sprovedeno u Britaniji pokazalo je da je namera da se otarase pivskog stomaka najveći muški problem pred letovanje, a polovina ispitanih je priznalo da ih zbog toga zahvata i neka vrsta anksioznosti.

Na pitanje: "O čemu ste najviše brinuli pre nego što ste poslednji put krenuli na more, 51% muškaraca je odgovorilo da su uglavnom razmišljali o tome kako da se oslobode pivskog stomaka.

(old_image)

Međutim, uprkos tome što je polovina njih o tome razmišljalo, 53% ispitanih je odgovorilo da apsolutno ništa nisu preduzeli kako bi "zategli" stomak pre putovanja. Trećina njih je izjavila da je pokušala da to uradi ali da u tome nisu bili uspešni.

Na vrhu najvećih briga su se našli i neki vrlo očekivani muški odgovori poput propuštanja nekog značajnog sportskog događaja (48%), a pri vrhu se našla i briga da na letovanju neće imati dovoljno novca za trošenje.

"Dobar izgled na letovanju nije briga samo žena, već i muškaraca, što moram priznati nisam očekivala" rekla je Stef Kertin sa vebsajta Bonvoyage.co.uk, koji je sproveo istraživanje.

Od ostalih briga pred letovanje muškarci najviše brinu kakvo će vreme biti u inostranstvu (41%), kako zbrinuti ljubimce kod kuće (40%), da li će dobiti neki kilogram viška na letovanju (27%) i da li će dobiti vize (18%).

Izvor: B92

Pogledajte još