RedBull Flugtag: 200.000 ljudi uživalo u spektaklu na Adi (FOTO)

Pravu euforiju među posetiocima napravilo je 37 unikatnih letelica koji su ovo neobično takmičenje posmatrali kako sa obale tako i iz vode. Kako bi sve proteklo u najboljem redu podršku takmičarima pružali su pripadnici spasilačke službe JP „Ada Ciganlija“. Duž čitave obale Savskog jezera, spasioci su sa kopna i iz vode brinuli o bezbednosti izuzetno velikog broja posetilaca.

(old_image)


Ovako velika manifestacija bila je poseban izazov za komunalne ekipe koje su bile zadužene za održavanje čistoće Ade Ciganlije, a koje su odmah po završetku Flugtag-a izašle na teren i započele raščišćavanje jezera i obale. Sav kabasti otpad odmah je uklonjen, a ekipe će nastaviti da rade tokom čitave noći kako bi najpopularnije gradsko izletište već ujutru bilo u potpunosti spremno da ugosti nove posetioce.

(old_image)


Ada Ciganlija se današnjom dobrom organizacijom pokazala spremnom da odgovori izazovu organizacije manifestacija svetskog ranga i spremna da ugosti stotine hiljada posetilaca koji ovo leto provode na „beogradskom moru“.

(old_image)

Pogledajte još