Terraneo Festival 2013

U pitanju je muzički festival na kojem će ove godine nastupiti The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Gang of Four, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, ali i pet izvođača iz Srbije: Eyesburn Svi na pod!, SevdahBABY, Drakwood Dub i Staight Mickey and The Boyz. Festival Terraneo 2013 se održava od 7. do 9. avgusta u živopisnom okruženju napuštene kasarne, a velika novina je da od ove godine festival je izlazak na plažu gde će se dešavati mnogobrojne dnevne aktivnosti.

Prisutnima na koferenciji obratio se Nikola Jovanović, Talent & Music Manager regionalnog MTV kanala, kao i predstavnici nekih od domaćih bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem Terraneo festivalu, među kojima su: Svi na pod!, SevdahBABY, Drakwood Dub i Straight Mickey and The Boyz.

Terraneo je jedan od zanimljivijih festivala koji se pojavio u regionu u zadnjih par godina. Pored muzičkog programa, koji svake godine donosi nove i stare izvođače koji menjaju muzičku scenu svojim izrazom, festival je jedinstven jer se dešava na moru i ambijentu napuštene vojne kasarne JNA. Festival je već zadobio pažnju svetskih i regionalnih medija kao što su Forbes magazin i Telegraf, pa je i MTV je želeo da se uključi u promociju festivala tako da ćemo po drugi put biti zaduženi za marketing i promociju festivala u regionu i svetu. Na festivalu će nastupoiti pet bendova iz Srbije i ovo je idealna prilika da neke od svojih omiljenih izvođača vidite na festivalu koji ćete spojiti sa odmorom na moru, izjavio je Nikola Jovanović.

Najavljen je i Terraneo Warm Up Party, koji će se održati 27. juna, takođe u Mikser Hausu. Ovom prilikom koncert će održati sastav Svi na pod!, a posetioci će moći da dožive deliće atmosfere koja ih očekuju na hrvatskoj obali ovog avgusta, kao i da kupe festivalske i kamp karte po promotivnim cenama! Trenutna cena festivalskih ulaznica za ovogodišnji Terraneo iznosi 70 EUR. U prodaji je takođe i ograničeni paket dnevnih festivalskih ulaznica po posebnoj ceni od 30 EUR i vredeće samo do rasprodaje promo paketa. Dnevne ulaznice mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima ili online, putem web stranice www.eventim.rs Cena kamp ulaznice, koja iznosi 30 EUR sa uključenim taksama, ostaje ista do početka festivala. U toku je i akcija „3-2-1“ sa seldećim mehanizmom: svi posetioci koji kupe 3 kompleta ulaznica, četvrti komplet dobijaju besplatno, kao i 2 besplatne ulaznice za kamp! Ova akcija traje do 4. jula na svim prodajnim mestima Eventima u regionu.

Pogledajte još