Opšta tuča vaterpolista Srbije i Kanade, meč prekinut

0

Prijateljski meč u Edmontonu između vaterpolo reprezentacija Srbije i Kanade prekinut je 4,41 minuta pre kraja kod vođstva naše selekcije 7:6 (3:1, 1:1, 2:1, 1:3). Razlog je opšta tuča kao rezultat katastrofalnog suđenja i grube igre kanadskih igrača.

„Sudije su upropastile meč. Bili su izrazito domaćinski nastrojeni, posebno posle našeg vođstva 6:2 u trećem minutu trećeg dela. Posle toga naše igre gotovo da nije bilo jer je sve činjeno da domaćin izbegne težak poraz“, kaže Goran Čanković, tim lider naše selekcije.

U poslednjem delu meča dosuđeno je obostrano isključenje Udovičiću i Mek Leroju. Odmah zatim je isključen Stefan Mitrović pa su domaćini iskoristili da izjednače na 6.6.

U narednom napadu gol je postigao Nikola Rađen i tog momenta je nastala gužva posle kojeg je meč prekinut.

„Trebalo bi da igramo u utorak uveče drugu utakmicu ali još ćemo da vidimo u kojem obimu ćemo da nastavimo rad sa Kanađanima“, zaključio je Čanković.

Srbija je igrala u sastavu: B. Mitrović, Šaponnjić, Marković 1, Udovičić 1, Ćuk, D.Pijetlović, Mandić 1, Ubović 1, Radjen 1, Filipović 1, S.Mitrović, Dedović, Rašović.

(Izvor: Novosti)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.