Nikolićevo kontra pitanje Đilasu: U čije vreme se Šarić obogatio?

0

Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića postavio je danas pitanje "za vreme čije vlasti je (Darko) Šarić gomilao bogatstvo stečeno od šverca i droge i s kim s družio i koga je plaćao" reagujući na izjavu lidera Demokratske stranke Dragana Ðilasa.

Povodom današnje Ðilasove izjave da je „skandalozno živeti u zemlji u kojoj predsednik na policijskom skupu kaže da su zemljom do pre godinu dana vladali organizovani kriminal i dileri droge, savetnica za medije predsednika Stanislava Pak Stanković navela je u saopštenju da je skandalozno bilo živeti u zemlji u kojoj se to dešavalo.

Za vreme čije vlasti je Šarić gomilao bogatstvo stečeno od šverca i droge? Sa kim se Šarić družio i koga je plaćao? – upitala je Pak, navodeći da u to vreme, „bivši predsednik (Boris Tadić) nije progovarao ni jednu jedinu reč“.

U saopštenju se navodi da će se predsednik Nikolić lično založiti za to da se otkrije „ko je sve u policiji bio u sprezi sa kriminalcima i insistirati da se u javnost izađe sa tačnim podacima kako se ne bi stekao utisak da se promene nisu ni desile“.

Izvor: Tanjug, Press

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.