Starleta šokirana: Stanija sluga dve nedelje zaredom!

"Iako tvrde da nemaju ništa protiv mene ovo je očigledan dokaz da žele da me se reše. Šokirana sam činjenicom da sam ponovo izabrana za slugu iako smo to i prethodne nedelje bila" - izjavila je Stanija Dobrojević u živom programu večeras.

Inače, ona je u sve lošijim odnosima sa ostatkom ekipe a od Vesne Rivas je štaviše dobila savet da potraži stručnu pomoć sa čime se većina farmera složila. Isti stav o egomanijakalnosti omalene starlete imala je i Goca Božinovska. Filip i Stanija uspeli su svojim ponašanjem da izgube naklonost svih drugih takmičara pa čak i Danijela Alibabića.

Razlog je veridba koja se odigrala u petak uveče a koja se Staniji nije naročito dopala jer je na trenutak izgubila pažnju i ispala iz prvog reda dešavanja. Ona je pokušala da se izvuče i demantuje da joj je bilo krivo što su se Danijel i Jovana verili u rijalitiju ali nakon Jovanine tužbe više se nije ustezala.

-"Jovana, veridba ti je bila kao vašar u Rumi"
, rekla je iziritirana starleta a dojučerašnja prijateljica i kuma nije ostala dužna pa je Staniju nazvala "lakom ženskom".

M.N

Pogledajte još