Partizan poražen od Lokomotive u Sloveniji (VIDEO)

Jedini pogodak postigao je Majkon u 26. minutu.

Crno-beli su i pored primljenog gola odigrali dobro prvo poluvreme, ali je izostala realizacija. Mogao je šampion Srbije u nastavku do izjednačenja, iako je trener Vuk Rašović izvršio brojne izmene u sastavu, međutim, napadači se ponovo nisu snašli.

Najpovoljniju priliku imao je Marko Šćepović u 71. minutu posle akcije sa kapitenom Sašom Ilićem. Nije bio precizan, pa je ruski prvoligaš, koji je opasno pretio iz kontranapada, na kraju zasluženo pobedio.

Trener Rašović suprotstavio je renomiranom protivniku sledeći sastav: Živković, Aksentijević, Volkov (od 59. N. Petrović), Ostojić, Ivanov (od 65. Stanković), S. Marković (od 83. Knežević), S. Ilić (od 73. Pantić), Luka (od 65. Brašanac), Ninković (od 57. M. Šćepović), Jojić (od 78. A. Živković), Kojić (od 51. S. Šćepović).

Crno-beli će odigrati još četiri utakmice tokom priprema na Pohorju, a potom putuju u Varšavu, gde će učestvovati na turniru Dejna kup. Pored Partizana, učesnici turnira su domaća Legija, Fluminense iz Rio de Žaneira i bečka Austrija.

(Tanjug)

Pogledajte još