Otkrijte: Kako horoskopski znaci pokazuju da im se sviđate?

Ovan ne skriva svoje namere

Pripadnici ovog znaka poznati su po svom direktnom pristupu, pa ako ste zainteresovani za jednog Ovna, velike su šanse da znate da li mu se sviđate. Osim reči, svoju naklonost će izraziti i delima, napraviti mesta za vas u svom rasporedu i podsticati što češća druženja. Ako se u vašem društvu ponaša kao da mu idete na živce, verujte mu i za svoje se dobro sklonite jer nije dovoljno zainteresovan.


Bik ugađa

Pripadnici ovog znaka tradicionalni su i konvencionalni tipovi koji vole da se počeci ljubavnih odnosa događaju polako, sigurno i predvidljivo. Ako vas ispituje koja vam je omiljena boja, jelo, parfem ili film, to su indikatori da vas zaista želi bolje upoznati. Osim toga, Bik je poznat po tome što voli da ugađa svojoj simpatiji večerama i onim što proceni da će je oduševiti,

Blizanaci se otkrivaju poveravanjem

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi hiperaktivni i veliki zavodnici koji osvajaju bez reda i namere. Ipak, postoje znakovi po kojima možete prepoznati sviđate li im se zaista. Ako ulaze s vama u duboke, filozofske razgovore, ako vam poveravaju svoje probleme i isto očekuju od vas, tada ste na dobrom putu ostvarivanja ljubavnog odnosa.

Rak postaje nežan

Pripadnici ovog znaka su porodično orijentisani, a prvi znak njihove simpatije prema vama je pažljivo ponašanje. Nežni gestovi, dodiri i lepe reči nisu slučajnost, već njihov način iskazivanja interesa. Osim toga, prema svojoj se simpatiji ponašaju zaštitnički, a siguran znak ozbiljnosti odnosa je upoznavanje s porodicom.

Lav vam prepušta da budete u centru pažnje

Lavovi vole dramu, velike ljubavne snove i scenarije, a počeci zaljubljenosti jedino su vreme u kojem će prepustiti svojoj simpatiji da bude u centru pažnje. Naklonost ne skrivaju jer za to nisu sposobni, pa će čak i sami otkriti da vas povremenim hladnim stavom zapravo žele preplašiti kako bi vi pokazali da vam je stalo.

Devica polako spušta "gard"

Logični i praktični pripadnici ovog znaka ne objavljuju javno svoju simpatiju, već to pomno skrivaju. Opustiće se tek nakon što vide da je druga strana potpuno zaljubljena. Znak da i sami žele nešto ozbiljnije je uključivanje druge strane u svoje planove. Tada će često govoriti "mi" i nesvesno odavati koliko im se neko sviđa.


Vage ne prave prvi korak

Pripadnicima ovog znaka treba malo duže da bi otkrila kako joj se sviđate, no vi ćete to ipak osetiti po njihovom brižnom ponašanju. Vole da neko zavodi, ali neće to dugo da trpe ako im se druga strana ne sviđa, pa ako vam to i dalje dopuštaju, na dobrom ste putu da ih potpuno osvojite. Činjenicu da se Vagi neko sviđa poveriće najboljem prijatelju i prijateljici, a i podsticati zajednička druženja s prijateljima.

Škorpija ne skriva zainteresovanost

Zavodnički pogled preko pune prostorije, dvosmislene rečenice sa seksualnim prizvukom, izazivanje i slične igrice očigledni su znakovi zainteresovanosti Škorpije. Ipak, dublje simpatije i želju za ozbiljnijim odnosom pokazaće tek nakon što je spremna žrtvovati se za onog ko joj se sviđa.

Strelac vas upoznaje s društvom

Njihova otvorena i komunikativna priroda tera ih da svoju simpatiju testiraju u društvu pre nego dobiju "prolaz" kod njih. Njihovo im je slobodno vreme vrlo važno, pa ako im nešto zaista značite to ćete videti po tome da prave mesta za vas u svom pretrpanom rasporedu.

Jarac glumi hladnoću zbog obrambenog stava

Pripadnici ovog znaka jedni su od onih koje je vrlo teško pročitati, prvenstveno jer igraju na sigurno i nisu preterano zaljubljive prirode. Zbog toga će jedan dan biti topli i emotivni, ali već drugi dan u kojem im niste poklonili dovoljno pažnje - praviće se nedostižni. Nemojte pokleknuti, jer Jarac ne bi imao puno posla s nekim za koga nije zainteresovan i pustite da se situacija spontano odvija bez da ih požurujete.

Vodolije naklonost otkrivaju originalnim gestovima

Tradicionalni načini zavođenja Vodolijama nisu nimalo zanimljivi, pa će ih pre impresionirati opušteno veče uz puno smeha nego romantična večera udvoje. Budući da su tako nepredvidljivi, teško je odgonetnuti koliko su zapravo zainteresovani. Možete postati sigurni tek pošto odluče da se skrase i počnu da razmišljaju o zajedničkom domu i porodici, jer sve do tada ni sami ne znaju što im druga strana znači.

Ribe se drže romantičnih scenarija

Pripadnike ovog znaka vrlo je lako "pročitati" jer su obožavatelji slatkih poruka, romantičnih razgovora i dugih šetnji kroz koje se upoznaju sa simpatijom. Ako sami ne napravite prvi korak, oni će ga podstaći. Takođe, neće skrivati svoja osećanja i vrlo retko će prećutati da im se sviđate.

(Izvor: 24sata.hr)

Pogledajte još