Stojanović: Želim agresiju i ofanzivnost čitavog tima!

"Želim agresiju i ofanzivnost čitavog tima. Organizacija igre u napadu i odbrani je izuzetno važna i to ću striktno tražiti od igrača. Efikasnost mora da se unapredi, a to dolazi kroz samouverenost i koncentraciju", rekao je Stojanović za klupski sajt.

Stojanović će na klupi Zvezde debitovati u subotu u prijateljskoj utakmici protiv Domžala, kluba sa kojim je dva puta bio šampion Slovenije.

"Zaista je to lepa i čudna koincidencija. Tako se namestilo. U Domžalama radi mnogo mojih dragih prijatelja i nema sumnje da će tamo Zvezda biti dočekana kako dolikuje. Njima je to genaralna proba pred start kvalifikacija za Ligu Evropa i nema sumnje da će nam biti dobar protivnik", kazao je Stojanović.

On je rekao da još ne želi da komentariše ekipu, s obizorm da je vodio tek dva treninga.

"Pričaćemo o utiscima na kraju priprema. Imam nekolicinu igrača na probi, ekipa se polako uigrava i čekamo još novih igrača. Na utakmici sa Domžalama ćemo probati neke igrače koji nisu igrali u Novom Mestu, ali još uvek ne mogu da pričam o stilu igre ili formaciji jer ćemo sve to tek uigravati", rekao je on.

Beta

Pogledajte još