KORDONI, OPSADA, TUČA: Farmeri prete jedni drugima prebijanjem!

Maneken Filip Panajotović od kada se vratio na imanje u Lisoviću previše se opustio i samouvereno korača ka finalu kao da ne postoji šansa da ne pobedi, međutim, njegova igra je prevazišla dozvoljene granice jer je Vesni Rivas žestoko pripretio. Naime, nakon što je Rivasova rekla da mladi Panajotović ima dečka napolju, izvesnog Stevu iz Pančeva, maneken je odlučio da uplaši svoju rivalku.

- Tvoja kuća kada budeš izašla napolje više neće biti bezbedna - izjavio je dečko Stanije Dobrojević. Ova tema pokrenula se i u četvrtak uveče, kada je publika postavljala pitanja farmerima, gde je maneken objasnio kako on to ima osnova za iznošenje ovakvih javnih pretnji.

- Vesna je izgovorila gnusne laži i ljudi koji su to slušali, a o kojima je pričala... Nije svesna sa kim se zakačila i to nije nimalo naivna situacija za nju. Ja sam joj rekao samo da joj ne treba da se igra sa takvim stvarima. Napolju će te neko sačekati jer lažeš! Taj dečko koga si spomenula je moj ekstra prijatelj i prijatelj moje porodice - pričao je Panajotović dok ga je Stanija smirivala da ne priča o tome javno, već da kada izađe napolje ode kod svog advokata.

- Dečko, ti si više sa dečacima nego sa devojčicama. Kada ćeš da stisneš muda i da kažeš - jeste tako je. Zbog porodice imaš “najbolje prijatelje”, a za slikanje imaš devojke. Ceo Beograd zna tu priču, a mogu tek da zamislim šta se priča po Pančevu. Bi, bi, bi, to si ti! To što se prodaješ nekim ljudima, kojima mi sada pretiš, to je tvoja žalost.

Znaš li ti kome pretiš, znaš li ti ko sam ja?! Sa takvim pretnjama meni napolju može da te sačeka kordon i da ti poželi dobrodošlicu. Tvoj život je jedna budalaština - pričala je Rivasova i napomenula da su već četiri tužbe protiv njega potpisane i da će njegov otac izgubiti kuću od 450 kvadrata jer će kaznu morati da plati.

Stanija Dobrojević je pre nekoliko dana jasno i glasno pred kamerama rekla da je ona poštena devojka za razliku od 90 posto Srpkinja koje „šetaju matorci za pare“. Međutim, kada joj je u prenosu uživo postavljeno pitanje zašto je to rekla, starleta je okrenula priču.
- Ne, ja to nikada nisam rekla, za to postoje dokazi - izjavila je.

Izvor: Alo!

Pogledajte još