Pažnja: 7 stvari koje ne treba da radite kad ste pijani

Vožnja

Vožnja u pijanom stanju je izuzetno opasna. Tako rizikujete svoj život, ali i život onih koji su s vama u automobilu i živote ostalih učesnika u saobraćaju. Ukoliko ste popili "čašicu više", najbolje je da se kući vratite taksijem ili da vas poveze prijatelj koji nije pio. Voziti u pijanom stanju nije hrabrost, nego ludost.

Fotografisanje i objavljivanje fotografija

Fotografije sa zabava na kojim se pije alkohol se ne objavljuju. Tada sigurno niste u stanju da donesete ispravnu odluku, tako da vam fotografije sa provoda mogu doneti veliku štetu kada je reč o vašoj reputaciji.

Dopisivanje

Bilo da se radi o prijatelju ili nekome ko vam se dopada, dopisivanje u pijanom stanju bi trebalo da izbegavate. Nikada ne znate kad će vas "opušteno" stanje dovesti u nevolju.

Flertovanje sa strancima

Flertovanje sa strancima (ili pak nešto više od toga) u pijanom stanju nikada nije dobra ideja. Sigurno ćete zažaliti zbog toga već sledećeg jutra.

Razgovor s bivšim partnerom

Ljudi postaju emotivni nakon nekoliko pića, a pozivanje bivšeg partnera se čini kao idealno rešenje. No, najbolje je odupreti se iskušenju, jer u pijanom stanju možete uništiti sve šanse da "oživite" vezu.

Ne miješajte posao i zadovoljstvo

Ukoliko ste pijani, ne razgovarajte o poslu, jer možete reći stvari koje ne mislite ili koje vam nikako ne odgovaraju. Ukoliko niste pažljivi, to može biti prava katastrofa za vašu karijeru.

Svađa

Kada ste pijani, pomislićete da ste samo vi u pravu, a to može dovesti do svađe. Ukoliko i dođe do toga, barem se pobrinite da ne dođe do fizičkog obračuna.

(Izvor: Klix.ba)

Pogledajte još