Makedonija: U stravičnom udesu stradala cela porodica

0

Četvoročlana porodica i još dve osobe poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod kumanovskog sela Smiljčište na severu Makedonije.

Nesreća se dogodila sinoć kada je vozilo marke „pasat“ kumanovskih registarskih oznaka direktno udarilo u „bmv“ skopske registracije i izazvalo veliku ekpslozizju u kojoj su izgorela tela četvorogodišnjaka, njegovog dve godine starijeg brata, kao i njihovih roditelja.

Osim četvoročlane porodice, poginuo je pedesetogodišnji policajac iz Kumanova i njegov 55-godišnji saputnik.

Prema policijskim izvorima, svedoci događaja pritekli su u pomoć, ali je bilo prekasno. Uspeli su samo da razdvoje automobile i izvuku tela poginulog policajca i njegovog saputnika.

Policija nije saopštila uzroke sudara, ali je izvesno da se nesreća dogodila za vreme teških uslova za vožnju, usled jake kiše i klizavog kolovoza.

U Makedoniji su se u poslednja 24 časa dogodile još dve saobraćajne nezgode u kojima je povređeno šest osoba, od kojih dve teže.

Trogodišnje dete povređeno je u Bitolju. Nakon udesa prebačeno je u lokalni klinički centar gde se lekari bore za njegov život.

U drugoj saobraćajnoj nesreći kod Tetova povjeđeno je pet osoba od kojih je jedna trudnica teže povređena.

Saobraćajna nezgoda dogodila se kod mesta Tearce na regonalnom putu Tetovo – Jažince, kada se automobil „ford“ zbog za sada nepoznatih razloga sudario sa „opel astrom“ i kombijem „ford tranzit“.

Izvor: MONDO

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.