BIZARNO: Top 10 najstrašnijih ljudožderskih priča novijeg doba!

1. Japanac koji je skuvao i poslužio svoje genitalije u restoranu za 250 dolara po porciji

Ovaj neobični kuvar je dan ranije otišao u bolnicu gde su mu hirurški odstranjene genitalije, koje su potom bile zamrznute. Sutradan, organizovana je žurka u njegovu čast u restoranu gde je radio, a on je služio večeru. Specijalitet kuće bile su njegove genitalije u sosu od pečuraka i praziluka. Oko 70 ljudi ipak su večerali krokodila, a petoro je između sebe podelilo glavni specijalitet.

2. Australijanka koja je ubila bivšeg muža, a zatim ga servirala deci za večeru

Ketrin Najt bila je prva žena u Australiji koja je osuđena na doživotnu robiju bez mogućnosti na pomilovanje. Ova žena već je bila poznata policiji zbog istorije nasilja u svojim ljubavnim vezama. Kao u najstrašnijem horor filmu, Ketrin je izbola makazama bivšeg muža, zatim ga okačila na kuku za meso i odrala mu kožu. Istranžirala je deo butine i ispekla ga sa povrćem u rerni, a onda je mirno sela, čekajuću decu da dođu iz škole ne bi li im poslužila „taticu za večeru”. Na sreću, policija je stigla pre nego što su se deca vratila.

3. Panker koji je pojeo sopstveni prst nakon saobraćajne nesreće

Dejvid Plejpenc iz Eseksa, doživeo je nezgodu dok je vozio motor i povredio ruku. Tek nakon nekoliko dana odlučio je da poseti lekara, ali do tada je jedan od prstiju već pocrneo. Morali su da ga amputiraju, ali ih je Dejvid zamolio da mu daju prst da ga ponese kući. Kako se oduvek zanimao za kanibalizam, ovu priliku je doživeo kao idealnu da konačno proba ljudsko meso. Ceo događaj je fotografisao i postavio na „Fejsbuk”. Mišljenja njegovih prijatelja, svakako su bila dosta podeljena.

4. Kanibal koji je našao svoju žrtvu na Internetu

Da je Hanibal Lektor imao Internet možda bi ga takođe iskoristio u ove svrhe. Od kad je imao 12 godina, Armina Majvesa je proganjao san da ubija i jede svoju žrtvu. Jednom je izjavio da je često zamišljao kako svog najboljeg školskog druga peče na roštilju, a zatim ga jede u kebabu. Bilo mu je potrebno 29 godina i 490 „imejlova” kako bi konačno ostvario svoj san. Ono što je najbizarnije u celoj priči jeste da on nije lagao svoj potencijalne žrtve koje je tražio po Internetu već im je direktno rekao „da želi da pojede neki deo njihovog tela”. Kada je našao dobrovoljca pozvao ga je u svoj stan gde mu je isekao penis i ispržio ga sa lukom, a zatim pojeo. Ali, nije mogao da se uzdrži pa je rešio da prekrši obećanje i pojede ga celog!

5. Goli ljudožder koji je pojeo lice drugog čoveka

U Majamiju, građani su prijavili groteksnu scenu na ulici kada je potpuno go muškarac nasrnuo na slučajnog prolaznika i počeo da mu jede lice. Policija je brzo stigla na mesto događaja i ubila napadača. Nažalost, žrtva je ipak pretrpala užasne posledice.

(old_image)

6. Nemački turista kojeg su pojeli kanibali na letovanju

Stefen Ramin (40) turista iz Nemačke posetio je ostrvo Nuku Hiva, Tahiti, sa svojom devojkom. Nestao je tokom turističke ekspedicije, a nakon nekoliko dana pronađene su samo njegove kosti. Krivci nikada nisu pronađeni.

7. Ljudožderi koji su pojeli svog rođenog brata

Timur (28) i Marat (23) jeli su svog starijeg brata Nafisa šest meseci, kako bi prikrili njegovo ubistvo. Kada je policija otkrila kosti u dvorištu, Timur je priznao „da su brat i on odlučili da bi najbolje bilo da pojedu Nafisa jer ne bi mogli da se suoče sa povratkom u zatvor posle 10 godina!”

8. Nesreća u Sibiru

Četiri prijatelja zaputila su se u Sibir kako bi lovili. Međutim, helikopter im se pokvario i bili su prinuđeni da se spuste na planinu. Prema priči dvojice preživelih, jedan od njih se izgubio u planinama tražeći pomoć, a drugi je umro od hladnoće, međutim, policija je otkrila da je pojeden! Iako su dvojica preživelih priznala da ga jesu pojela, ali nakon što je umro prirodnom smrću, optuženi su za ubistvo.

9. Kuvar koji je skuvao svoju ženu

Jedne letnje večeri Dejvid Vins i njegova žena Don, užasno su se posvađali. Dejvid joj je zalepio usta trakom i vezao je, navodno da bi je spečio da uzima kokain. Međutim, kada je sledećeg dana otkrio da je mrtva, uspaničio se i smislio da bi najbolji način da se reši tela bio da je skuva i pojede.

10. Majka ljudožder nahranila rođake mesom svog sina

Klara Mauerova, koja je bila pripadnica religioznog kulta, odrala je kožu svom sinu, a zatim nahranila njime rođake. Mauerova se branila da je bila pod uticajem svojih sestara koje su je primorale na ovaj gnusan zločin. Ipak, to nije uzeto kao olakšavajuća okolnost.

Izvor: Dnevno.rs

Pogledajte još