Kakve frizure "tamo dole" neguju slavni frajeri?

Kako tvrdi "Ekspoze.com", holivudski muškarci ne zanemaruju negovanje frizura "tamo dolje". Tako Ben Stiler, Džek Blak i Šon "P. Didi" Kombs češće posežu za bojom kojom izbjeljuju dlake nego za brijačem.

Ove holivudske face navodno su potpuno impresionirane bojom za dlake na intimnom području, pa je Šon Kombs jednom prilikom bio toliko zadivljen učinkom da je proizvođaču poslao pismo zahvalnosti.

Prirodnu intimnu frizuru praktikuje i komičar Set Rogen koji je svojevremeno pozirao i za naslovnu stranu Plejboja.

(old_image)

"Ceo život se borim sa dlakama na intimnoj zoni. Imao sam naviku da ih šišam, ali one su onda rasle brže, a onda sam odlučio jednostavno da ih pustim da rastu i zatim ih zavežem u punđu", u šali je rekao Set.

Verenik Dženifer Aniston, Džastin Tero, pozirajući za jedan magazin nisko spuštenih pantalona i bokserica pokazao je vrh svog grmića. Čini se da Džastin, bez obzira na trend uklanjanja svih stidnih dlačica, ostaje pri klasičnoj frizurici pa svoj grmić vredno održava.

Za razliku od Džastina, zavodnik Rajan Renolds pravi je sportski i trendi tip, pa je tako na naslovnici "Entertaintment" magazina ponosno pokazao svoje uredno podšišane dlačice na prsima i gotovo nevidljive dlačice na intimnom području.

Slično kao i Rajan, poznati pevač Adam Levin za sebe kaže da je egzibicionista i da je vrlo otvoren po pitanju vlastite seksualnosti. Tako je za britanski "Cosmopolitan" pozirao potpuno go, dok mu najintimnije mesto od pogleda sakrivala provučena ženska ruka, ali i to je sasvim dovoljno da se može zaključiti kako Adam intimnu frizuru verno održava, a prirodni izgled kod njega ne dolazi u obzir – sve je uredno, podšišano i svaka dlaka na svom mestu.

Za razliku od samouverenog Levina, zvezda "Sumraka" Robert Patinson kaže kako se u vlastitom telu baš i ne oseća prijatno, ali to ga nije spriječilo da pozira u nisko spuštenim pantalonama. Osim toga, Patinson je da neguje prirodni bujni grmić, kao i Pit Doreti koji je potpuno go pokazao potpuno prirodnu frizuricu tamo dole.

Baš i kao Džared Skot na naslovnici "Voga" za koji je pozirao u raskopčanom odelu ponosno pokazavši, osim izgrađenih mišića, i potpuno prirodni bujni grmić tamo dole.

Izvor: tportal

Pogledajte još