TEŠKI DANI ZA ANU: Pevačica potvrdila medijima tužne vesti

Pevačica Ana Štajdohar i njen suprug, saksofonista Nikola Demonja, koji zajedno nastupaju u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" iza sebe ostavljaju dane neizvesnosti i bola.

Bračni par muzičara, koji je venčanje upriličio pre godinu dana, nedavno se suočio sa velikim gubitkom. Ana Štajdohar izgubila je bebu u drugom mesecu trudnoće, što je poremetilo tok njihovog života. Ipak, Ana i Nikola pokušavaju da prebrode težak period i da sa verom u bolje dane nastave da se bave svojim poslom.

Beograđanka, koja je nedavno snimila spot za svoju novu pesmu "Neko kao ti", ljubazno je potvrdila je da je izgubila bebu.

"Izgubila sam bebu. Ne znam šta bih o tome više rekla. Ne znam zbog čega se to desilo. Tužna sam. Život ide dalje, i tuga će s vremenom splasnuti", prokomentarisala je lepa pevačica.

Nekadašnja pevačica grupe "TAP 011" vest da će postati majka poverila je samo najbližim prijateljima i članovima porodice, budući da se radilo o ranoj trudnoći, ali je ta informacija dospela u medije. Uprkos nemilom događaju i bolu koji još nije minuo, Ana s optimizmom razmišlja o narednom periodu, ne dozvoljavajući da je tuga preplavi.

"Za sada smo nas dvoje porodica, ali svakako imamo želju da postanemo roditelji, da osetimo i taj nivo bliskosti", rekla je Ana. Njen suprug je dodao:

"Ja jedva čekam da dobijemo bebu. Radujem joj se unapred, kad god došla, rekla je pevačica.

I pored gubitka bebe koju su željno čekali, po prirodi optimisti i borci, Ana i Nikola će zajedničkim snagama, pre svega ljubavlju i podrškom, jedno drugome biti oslonac i brzo preboleti nemili događaj.

Kurir / M.N

Pogledajte još