Dragan Jočić: Vuk Bojović preti meni i mojoj porodici

Bojović je u izjavi medijima optužio Jočića da je pokrenuo i da stoji iza “medijskog linča” protiv njegovog sina.

Jočić citira i izjavu Bojovića da je “sva nesreća u ovoj zemlji, prebogatoj, lepoj, leži u srpskoj policiji” i da je “Jočić bez ikakve osnove i tragova javno je rekao gomilu gadosti o Luki, kao najvećem zlu u ovoj zemlji”.


"Ova izjava je puna neistina i zlonamernih insinuacija. Ona sadrži napad i osudu koji predstavljaju ozbiljnju i trajnu pretnju meni i mojoj porodici. Ovo nije prvi put da Bojović potpuno opsednuto napada srpsku policiju i mene. On svesno meša vremena, zaobilazi dogadjaje i prenebregava svoje okruženje. On ovo radi iz vrlo čudnih i samo njemu znanih razloga i svaljujući krivicu na drugog pokazuje odsustvo realnosti i ne vidi prave uzroke tragičnih posledica"
navodi Jočić.

On istile da je od marta 2004. do nesrećnog slučaja 2008. svaki svoj javni nastup temeljio na ozbiljnom i pouzdanom operativnom radu kriminalističke policije što je i vreme pokazalo.

"Dužnost ministra obavljao sam savesno i bez kompromisa sa bilo kakvim kriminalom, kakav god on bio i s koje god strane dolazio. Apelujem na sve nadležne organe koji su zaduženi za bezbednost institucija svih građana, pa i mene, da obrate pažnju na ovakve opasne izjave" navodi Dragan Jočić.

Blic

Pogledajte još