MOĆ ŠMINKE: Nije, ono na šta ste pomisli! Ovo je priča o tome šta šminka ZAISTA može da uradi!

Videće me neko sigurno, na jednoj od najgledanijih televizija sam u udarnom terminu! Ipak, sedim mirno i čekam. Vrata pored mene vode u šminkernicu, izlazi devojka i kaže "Hoćete li da vas našminkam?" pomislih "Pa hajde, ako ću se već osramotiti, neka se osramotim lepa. "

Šminkam se čitavog života i biću neskromna, smatram da to radim jako dobro. Ipak, šminkerka me zamolila da potpuno očistim ono što je mojih ruku delo. Samouvereno sa njene strane, primetih ali nisam baš u situaciji da se razmećem samopouzdanjem. Reče mi da ne birinem, jer ima načina da me učini neustrašivom. Baš to mi je i trebalo!

"Koristićemo "Max Factor Wild kolekciju". To je najsmelija i najraznobojnija kolekcija ikada. Idealna za sve prave buntovnice, da budu primećene gde god da krenu." Ne osećam se nešto previše bundovno u ovom trenutku, ali prepustih se, jer šta sam drugo mogla!

Nakon dobro odrađene podloge rekla mi je da će najviše pažnje posvetiti mojim očima jer je važno da budu istaknute. Stavila mi je senku. Otkrila mi je jednu malu tajnu: za stvaranje "mega pogleda" potrebno je staviti puder preko senke jer intezivira boju..

(old_image)

Koristila je nijansu koju ja nikada ne bih: WILD SHADOW POT 15 VICIOUS PURPLE - lila. Malo sam se pobunila, jer ja obično koristim zemljane boje, ali šminkerka reče da je ovo poslednji trend. Pomešala je dve nijanse MAX FACTOR WILD SHADOW POT 101 PALE PEBBLE i MAX FACTOR WILD SHADOW POT 15 VICIOUS PURPLE i već je počelo da mi se dopada.

Za glamurozni izgled vlažnom četkicom je nanosila senke i time postigla savršeno zasićenu boju. Zatim mi je stavila MAX FACTOR LIQUID EFFECT OLOVKU ZA OČI BLACK uz samu ivicu trepavica i pogled mi je zablistao. Olovku je malo razmazala i napravila čuveni "smoky" efekat. Primetih da sve manje razmišljam o tremi a sve više uživam u svom izgledu.

(old_image)

(old_image)

A tek je sledio najbitniji deo - maskara. Ja posebno volim one za volumen, jer na pravi način istaknu oko. Koristila je MAX FACTOR Wild Mega Volumen Maskaru BLACK i efekat je bio razoružavajući! Uzdigla je trepavice na jedan sasvim drugačiji nivo, ekstreman. Svaka pojedinačna trepavica bila je podebljana i crna.

Kada sam se pogledala, bila sam oduševljena. Jedino što me je brinulo je vrućina, da ne rastopi moj predivni make - up. Od treme "ni traga ni glasa"! U pravu je šminkerka, ova kolekcija jeste za neustrašive. Nastup mi je bio odličan a šminka mi još uvek stoji na licu, sveža i netaknuta. Prvo što planiram da uradim sutra je odlazak do najbliže parfimerije, da se opremim ovim "Max Factor Wild" arsenalom. To će biti moja talija za sve sledeće važne stvar, poslovne i privatne ( rekoh vam da se ne razmazuje ni malo).

P. S. Da ne zaboravim, iako je šminka jarkih boja, nije namenjena samo mladima. Mada realno i ja sam mlada ( u poverenju, tek mi je 32 godine).

Pogledajte još