Vodič kroz Guarana Lovefest 2013: Gradi se najveća fabrika ljubavi u Srbiji

Publika će moći da uživa u najboljem ozvučenju i rasveti do sada, a specijalni stage setup i laserski light show biće po prvi put korišćeni u našoj zemlji.

Tokom tri dana festivala muzički program biće raspoređen na tri lokacije u gradu, a publici će se predstaviti više od 60 izvođača iz zemlje i sveta. Zvezde prve večeri festivala biće popularni bosanski sastav Dubioza Kolektiv, a najveći muzički spektakl u centralnoj Srbiji ugostiće i najpoznatije svetske di-džejeve kao što su Carl Craig, Kevin Saunderson, Butch, NiCe7, Detroit Swindle, Darius Syrossian, Gitchell Moore i mnogi drugi.

Besplatni programi na deset zona u gradu

Svim posetiocima na raspolaganju će biti i program na deset besplatnih zona u centru Vrnjačke Banje. Među njima je i Pringles bioskop na otvorenom, koji će 1. avgusta otvoriti kanadski putopisac Kristofer Ruder. Ruder je već stigao u Vrnjačku Banju, a osim posete festivalu planira da napravi i kratak dokumentarac o njemu. Posebni sadržaji namenjeni su i najmlađim posetiocima festivala.

Tokeni umesto novca
Za ovogodišnje izdanje festivala tim Guarana Lovefesta pripremio je tokene. Svi tokeni su vrednosno limitirani, a najmanji iznos za koji je moguće kupiti paket je 500 dinara. Na taj način posetiocima je omogućeno da brže dođu do svog omiljenog pića i hrane u Food Land-u i nastave da se provode! Refundacija tokena nije omogućena.

Bežični internet i džinovski punjač za telefone u SBB zoni
U saradnji sa kompanijom SBB, Guarana Lovefest vam donosi najveći punjač za mobilne telefone. Džinovski punjač biće instaliran na ulazu u zonu, a osim napunjene baterije na telefonu, SBB nudi i besplatne usluge bežičnog interneta.

Pogledajte još