Urnebesno: Najgluplje muške poruke u muvanju onlajn

Pol Kerik Brunson, savetnik za veze, trener i autor knjige 'It’s Complicated (But It Doesn’t Have to Be)', otkrio je za magazin "Essence" šta sve muškarci pišu kada čavrljaju preko interneta i traže devojku. On je istakao najgore poruke koje je video tokom nekoliko godina rada.

Nisam lud (zaista nisam)

Nemoj sada da misliš da sam lud, ali hteo sam da te zamolim da me pogledaš nagog. Ne tražim seks, samo me zanima iskreno mišljenje o mom izgledu od osobe koja čvrsto stoji nogama na zemlji. A ti si očito upravo takva.

Nožni prsti

Prelepa boginjo, toliko si dobra da bih ti lizao noge i prste na njima ceo dan. Mogu li? Koje su ti boje trenutno nokti na nogama? Pošalji sliku.

Hleb i medved

Znam da misliš kako te samo muvam, ali ti si najlepša žena koju sam ikada video. Voleo bih da te skinem i namažem maslacem kao ukusnu krišku hleba pa preliti medom preko celog tela. A zatim bih se iduće dve nedelje pretvarao da sam gladni medved.

Još nisam imao devojku

Šaljem ti ovu poruku zato što mi je vrlo važno da pronađem odgovarajuću osobu. Nisam nikada imao devojku i zapravo sam nevin. Ne svojom voljom, ali dosad nije naišla ona prava. Ne žalim se, ali mislim da mi je Bog ukazao na ovu stranicu kako bih konačno pronašao onu pravu. Osećaš li to?

Polarni medved

Imam pitanje za tebe. Koliko je težak polarni medved? Dovoljno da razbije led, ha-ha-ha. Otrcano je, znam, ali si se barem nasmešila!

Zapovednik

Osećam se poput zapovednika i naređujem ti da me nazoveš. Bićeš moja devojka. Zapravo samo želim da kažem da me ne odbacuješ pre vremena i iz pogrešnih razloga.

Volim starije žene

Ćao, kako se zoveš? Što misliš o ovim stranicama? Baš su kul. Nov sam ovde, pročitao sam sve na tvom profilu i želeo bih da znam više o tebi. Volim starije žene i vrlo sam zreo za svoje godine. Možemo li da idemo u bioskop?

Nije sve u izgledu

Malo mi je čudan ovaj način komunikacije, ja sam staromodan tip. Naleteo sam na tvoj profil i potpuno si me očarala. Možda ću ti izgledati čudno kada me vidiš, ali potrudi se da me upoznaš. Smetam, ili želiš da se bolje upoznamo?

Izvor: 24sata

Pogledajte još