Spektakularni nastup Kevina Sandersona obeležio završnicu festivala ljubavi

Na glavnoj muzičkoj bini program je otvorio beogradski di-džej Vuk Smiljanić. Posle njega nastupio je dvojac Detroit Swindle, čiji je nastup prema mišljenju publike svrstan među najbolje tokom protekla tri dana. Tačno u ponoć di-džej pult preuzeo je italijanski di-džej Butch, koji je dokazao da njegova muzika ide “od ušiju do srca” svakog obožavaoca.

Nesumnjivo najveća zvezda večeri bio je Kevin Sanderson, kome je publika tek posle dvosatnog nastupa i dva bisa dozvolila da ih napusti. Legenda tehno muzike poznata po kultnom projektu Inner Cuty nastup je zatvorio hitom „Good Life“.

(old_image)

Kada je reč o Energy Stage-u i sinoć je program otvorila “Mlada nada” Guarana Lovefesta, Bojan Musulin, poznatiji kao di-džej Neutron. Publika se zabavljala i uz zvuke Kristijana Molnara, Bande Pande, kao i di-džej dua Ivana Radojevića i Luke Vukovića. Jedna od dama koja je „oduvala“ svojim nastupom bila je Kristina Lalić.

Proglašeni pobednički filmovi na Pringles Cinema zoni

Filmovi „Tango u tri lika i tri prostora“ autora Strahinje Savića, „Kako je Bogdan prestao da bude mali“ Marka Ristivojevića i „Stočar“ autora Nemanje Ćeranića osvojili su nagradu za najbolja projekcije u bioskopu na otvorenom. Poslednje večeri festivala program je otvorio film Borisa Malagurskog pod nazivom „Pretpostavka pravde“, a zatim je održana i tribina o tome na koji način snimiti film u Srbiji.

Da podsetimo sedmi Guarana Lovefest održan je od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Muzički program bio je raspoređen na četiri lokacije u gradu, dok je festival imao i deset besplatnih programskih zona. U okviru manifestacije uspešno su sprovedeni i posebni projekti, među kojima su humanitarna akcija za kupovina ultrazvučnog aparata za rano otkrivanje raka u okviru Ljubičaste zone, promocija borbe protiv govora mržnje na Internetu na No Hate Speech zoni, kao i prva Kancelarijada u Srbiji.

Pogledajte još