Sve je spremno za sedmi Refresh festival u Kotoru!

Na sedmom izdanju Refresh festivala prve večeri nastupiće princeza nemačkog deep house talasa i osnivač berlinskog lejbla „Mobilee” Anja Schneider, “bass junkie” Hannah Holland, Mama - nova nada svetske DJ scene i Amerikanka Lady Blacktronica. Nakon plesanja do jutra prve festivalske noći u ritmovima koje će diktirati dame, drugo veče festivala 9. avgusta začiniće Helmut Geier aka DJ Hell, jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu.

Zatvaranje festivala biće posebno uz jedno od najatraktivnijih imena elektronske scene danas. Arno Cost je svakako simbol najvećih klupskih žurki i festivala širom sveta, a u Kotor stiže 10. avgusta. Njegov nastup sa Niggorom biće posebna poslastica za kraj ovogodišnjeg Refresh festivala, a publika u Kotoru dobiće plesnu noć koju će dugo pamtiti.

Novitet ovogodišnjeg izdanja festivala je još jedan, FRESH stage, DJ pult na kome će svoje ploče zavrteti perspektivni, mladi crnogorski DJ-evi. Ekipu koja će na FRESH bini parirati damama prve festivalske večeri čine X Twins, Milok, Van B, P.S. i Jan de R, druge večeri nastupaju 2beatornot2beat, Felony Flats, Rex Regis i Šarlo, dok je treća noć rezervisana za Beat at Joe’s ekipu koju čine DJ Cule, Montech, GileRZ, BeGood. Domaća podrška na glavnoj bini u petak biće Vlado Marković i Phillie P dok su na zatvaranju za pultom Nigel i Big R.

Festival koji već tradicionalno na Jadranu okuplja najbolja DJ imena i sjajnu publiku obeležiće i ovog leta zabavu u Crnoj Gori, sa dve bine na kojima će nastupiti 25 disk džokeja.
Ulaznice za Refresh festival mogu se kupiti u Srbiji putem sajta Gigstix.com. Cena trodnevne ulaznice iznosi 2400 dinara, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po ceni od 1200 dinara. Za sve studente i srednjoškolce obezbeđen je popust uz indeks ili đačku knjižicu, a cena trodnevne ulaznice sa popustom je 1800 dinara.

Festival koji već tradicionalno na Jadranu okuplja najbolja DJ imena i sjajnu publiku obeležiće i ovog leta zabavu u Crnoj Gori.

www.refreshfestival.com
www.twitter.com/RefreshFestival
www.facebook.com/refreshfestival

Pogledajte još