Vlada demantuje: Dačić nema profil na Tviteru

"Ne moram da budem uopšte ni premijer ni ministar unutrašnjih poslova, ali dok to jesam, treba da imamo korektan odnos", napisao je navodno Dačić na Tviteru.

Sličnu izjavu Dačić je dao i pre dva dana upitan o izjavi potpredsednice SNS i ministarke energetike Zorane Mihajlović da jedan čovek ne može danas biti uspešan ako obavlja više funkcija u Vladi Srbije i da je od Dačića očekivala iskren izveštaj o radu.

"Nije baš prirodno da se ministar koji je član vlade tako obraća. Nisam shvatio da izveštaj njoj treba da podnosim. Izveštaj o radu prihvata resorni odbor. Kad je reč o tome ko koliko resora drži svako može da kaže - nismo zadovoljni radom, ne treba više da budete premijer i ministar"
, kazao je tada Dačić.

Na to je Zorana Mihajlović juče kazala da poruke koje stižu iz njene stranke o tome da bi Dačić trebalo da prepusti Ministarstvo unutrašnjih poslova nekom drugom, nisu zvaničan stav SNS, ali i da joj je neverovatno da "samo njen predsednik (Vučić) odlazi sa jedne funkcije (ministra odbrane), svestan da ne može podjednako dobro da obavlja više poslova".

Izvor: beta

Pogledajte još