Otpušten jer je objavio fotografiju svoje plate na Instagramu

Samohrani otac četvorogodišnjih bliznakinja, umetnik i muzičar, radio je u Njujorku, u prodavnici poznate robne marke i bio njen najbolji trgovac, prenosi Index.hr.

Tokom tri meseca koja je proveo na tom poslu, Grum je prodao robe u vrednosti 39.315 dolara, a bio je plaćen 15 dolara po satu i dobijao bonus od tri posto od svake prodaje.

Na svom je Fejsbuk profilu napisao da nikad nije bio nezadovoljan platom, već životnom situacijom u kojoj se nalazi - živi u malenom stanu sa svoje dve ćerke.

"Zarađivao sam oko 1.500 dolara prodavanjem majica, ali nisam svojim ćerkama mogao priuštiti bolji život, iako sam se ubijao od posla. Imam bliznakinje koje imaju četiri godine, a ja ne zarađujem dovoljno da imalo uštedim. Na to mi pristajemo u Njujorku"
, rekao je Grum.

On je, objavivši fotku na Instagramu, "izrazio svoju frustraciju" zbog njujorškog visokog životnog standarda, a ne zbog količine novca koju je zaradio.

Međutim, njegovi su ga šefovi ipak otpustili jer je navodno tim činom prekršio ugovor o zaposlenju.

Grum smatra da bi strogo upozorenje bilo sasvim dovoljno, a otkaz ga dovodi u jako nezahvalnu situaciju jer sada ne zna kako će se brinuti o svojim ćerkama.

(Izvor: Index.hr)

Pogledajte još