Ovo su najbizarniji seksualni običaji

Masturbiraj kao Egipćani
U drevnom Egiptu se verovalo da je protok Nila uzrokovan ejakulacijom Atuma, Boga stvaranja. U njegovu čast egipatski faraoni ritualno su masturbirali u Nil kako bi reci osigurali dugovečnost.

Što ih je više, veselije je
Tokom festivala Gerevol u Nigeriji pripadnici plemena Vodaabe nose dekorativne kostime i šminku s namerom da drugim muškarcima otmu supruge. Na proslavi se muškarci šepure pokušavajući da privuku žene i ako neka žena padne na njihov šarm, taj poligamni brak je zakonit.

Sve ostaje u porodici
Ko kaže da je u troje gužva?! Na Himalajima, gde je zemlja oskudna, porodice koje imaju više od jednog sina moraju da podele zemlju kad se svaki od sinova oženi. Kako bi zemlju zadržali u porodici, roditelji pronađu jednu ženu za svu braću, koji je dele, tako zemlja ostaje u porodici.

Mokri i divlji
Svakog jula lokalni vudu sveštenici odlaze do slapova Saut d’ Eau, u središnjem Haitiju, kako bi iskazali poštovanje Boginji ljubavi. U ovom prilično neobičnom iskazivanju poštovanja učesnici se goli valjaju u vodi i blatu, u koje stavljaju krv životinja, i glave krava i koza. Na što su sve neki spremni kako bi poboljšali seksualni život…

Na mlađima svet ostaje
Pleme Sambians iz Papue Nove Gvineje ima svoja pravila. Dečaci u dobi od sedam do 18 godina nemaju kontakt sa ženama. Žive samo s muškarcima. Kad dođe vreme da službeno postanu muškarci, moraju proći inicijaciju, odnosno progutati seme svojih starešina, za bolji rast i snagu.


Kurir

Pogledajte još